Klanten

van Bee To Business

Welke bedrijven gingen je al voor?

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam. De volgende zaken gingen je al voor:

Jongejans Luchttechniek, Den Helder
Rabobank ,Kop van Noord-Holland
Qblades, Schagen
Mondial uitzend, ’t Zand
Garagebedrijf A. De Boer, ‘t Zand
Florabasket, Arnhem
Beadism, Duiven
Firma J. TH. Kreuk BV, Callantsoog
Agrifirm, Julianadorp
Camping ‘t Noorder Sandt, julianadorp
Camping Ardoer, Sintmaartenszee
Transportbedrijf Rietvink, Julianadorp
Solar Nederland, Alkmaar
Jac Nota, Dirkshorn

Voor meer info bel Stef van den Berg op 06-23249319

Neem contact op

Solar Nederland

Solarnederland.nl

Eerder dit jaar heeft Stef van Bee-To-Business een bijenvolk geplaatst bij Solar Nederland. Het bedrijf is druk bezig met het verder verduurzamen van hun bedrijf en daar past een bijenvolk BIJzonder goed bij. We hebben Solar Nederland gevraagd om eens wat meer te vertellen over hun bedrijf en waarom Bee-to-Business voor hen een belangrijke partner-in-crime is.

Wat is Solar Nederland?
Solar Nederland BV is een technische en sanitaire groothandel. Naast ons aanbod van 330.000 verschillende producten bieden we ook diverse diensten aan de markt zoals technische en logistieke oplossingen. Maar ook hebben we bijvoorbeeld onze eigen Solar School waar we een breed aanbod aan technische opleidingen voor onze klanten verzorgen.

Waarom is er gekozen voor het plaatsen van een bijenvolk en hoe past dit bij Solar Nederland?
Bij Solar staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen in ons aanbod van producten, maar ook in onze eigen bedrijfsvoering. Afgelopen jaar zijn we begonnen met het planten van wilde bloemen rondom ons Hoofdkantoor/DC in Alkmaar waar we hopelijk vanaf het voorjaar volop van kunnen gaan genieten. Komende jaren zal Solar nog meer initiatieven ontplooien om, in ieder geval ons stukje van, het bedrijventerrein te vergroenen. Want groen is beter voor Mens en Milieu.

En bij al die bloemen past natuurlijk perfect een eigen bijenvolk. Hoe mooi is het om op deze manier bij te kunnen dragen aan de biodiversiteit. Als we straks de eerste honing hebben geoogst willen we deze inzetten om onze nieuwe medewerkers, leveranciers en partners op een lekkere manier bij onze duurzame missie te betrekken.

Waarom is er gekozen voor Bee-to-Business?
De keuze voor Bee-to-Business is een makkelijke en juiste keuze. Stef heeft zoveel passie voor zijn vak en verteld daar graag over. We worden waar we willen betrokken door hem, maar verder volledig ontzorgt.

Jac Nota

Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist Jac Nota is een écht familiebedrijf en dé beddenzaak in de kop van Noord-Holland, het familiebedrijf bestaat sinds 1983. Wij hebben een ruim assortiment aan bed- en badtextiel en mooie merken bedden, zoals Ledorm met natuurlijke materialen.

Waarom is er gekozen voor het plaatsen van een bijenvolk en hoe past dit bij Jac Nota?
Ons bedrijf staat echt voor natuurlijke materialen. Het is fijn om mee te werken en daarom willen wij daar ook in bijdragen met de natuur.

Waarom is er gekozen voor Bee-to-Business?
Stef kwam op ons pad en heeft zoveel passie voor het vak dat wij erg geïnteresseerd zijn geraakt en een fijne samenwerking hebben met elkaar.