Waarom Bee to Business

Waarom is Bee to Business interessant voor je bedrijf…

Bee to Business levert je een bijenkast én bijenvolk voor slechts 5,20 EUR per dag. Om het geld hoef je het niet te laten, maar waarom is het nog meer een goed idee?

Het gaat slecht met de bijen

De bij is cruciaal voor de biodiversiteit en als het slecht gaat met de bij dan gaat het ook slecht met de mens. Bijen bestuiven bloemen en ook het voedsel dat geteeld wordt. Zonder bijen geen koffie, groente, fruit, veevoer, etc.

Bee to Business ontzorgt volledig

Bee to Business regelt alles rondom de bijenkast en het bijbehorende volk. Je hoeft er dus zelf niets aan te doen, maar uiteraard kan en mag het wel. Want als je wilt helpen tijdens het oogsten van de honing, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Kennisdeling

Wil je meer weten over het houden van bijen, wat de bijen doen, hoe de honing wordt geoogst, etc.? Dan deelt Bee to Business graag diens kennis tijdens het onderhoud van de bijenkast.

Origineel relatiegeschenk

Bee to Business oogst jaarlijks 2x en elke oogst levert tussen de 10 tot 30 kilo op. De honing wordt gebotteld in potten van 250 gram. Op de potten wordt jouw logo of tekst geplaatst.

Duurzaamheid van je bedrijf, pand en omgeving

Het beschikken over een bijenkast is niet alleen goed voor de biodiversiteit rondom je bedrijfspand. Het heeft logischerwijs ook een positieve invloed op je bedrijf, pand en omgeving. Indien je bijvoorbeeld te maken hebt met een certificering voor duurzaamheid dan scoor je dus extra goed. Voorbeelden hiervan zijn de BREEAM- en LEED-certificering.

Specifiek voor BREEAM:

LE02 Ecologische voorzieningen; Welke ecologische voorzieningen zijn beschikbaar binnen de grenzen van het perceel?
LE06 Sponsoring & actieve ondersteuning; Draagt de organisatie door sponsoring of actieve ondersteuning bij aan verbetering van de ecologie en/of biodiversiteit?

Al het bovengenoemde zorgt ervoor dat er eigenlijk géén reden is om met Bee to Business in zee te gaan.

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.