Bee to Business

Verduurzaam je bedrijf!

Op zoek naar een interessante manier om je bedrijf te verduurzamen? Met een eigen bijenkast lever je een positieve bijdrage aan het ecosysteem rond je bedrijfspand. Bovendien ben je twee keer per jaar verzekerd van bijzondere relatiegeschenken in de vorm van je eigen honing met bedrijfslogo.

Hoe werkt het?

Bee to Business biedt een uniek all-in abonnement. Imker Stef levert een complete kast met bijenvolk, te plaatsen op het dak of in de tuin van je bedrijf. Hij komt regelmatig langs voor de verzorging en het onderhoud en oogst twee keer per jaar. De honing komt gebotteld en wel bij je terug, voorzien van etiket met bedrijfslogo. Zo heb je behalve een leuk cadeau voor klanten en partners, een mooi symbool in handen om te laten zien dat jouw bedrijf begaan is met het milieu.

 

Wat krijg je precies?

 • Heel veel honing
  Stef oogst twee keer per jaar en elke oogst levert 10 tot 30 kilo op. Die honing wordt gebotteld in potten van 250 gram, met jouw logo of zelfgekozen tekst.
 • Een bijenkast met volk
  Bee To Business levert een kwalitatief hoogwaardige bijenkast van Frankenbeute ter waarde van €500,-, met een Buckfastvolk. De Buckfast staat bekend als de vriendelijke bijensoort. Medewerkers en bezoekers lopen weinig tot geen risico. Uiteraard wordt in overleg bepaald wat de meest gunstige plek is om de kast te plaatsen om zowel bijen als medewerkers helemaal tevreden te houden.
 • Onderhoud
  Stef komt in het bijenseizoen regelmatig langs voor het nodige onderhoud en de verzorging. Je hoeft zelf niets te doen.
 • Een beter milieu
  Bijen vormen een belangrijke schakel in de biodiversiteit van deze aarde. Als het slecht gaat met de bij, dan gaat het slecht met de natuur. Het is dan ook niet voor niks dat bedrijven die bijen houden extra punten verdienen bij de aanvraag van een BREEAM-keurmerk. Hét Nederlandse keurmerk voor de duurzaamheid van gebouwen.
 • De mogelijkheid om ‘bij te praten’
  Bee To Business biedt gelegenheid mee te kijken met een echte imker. Stef vertelt graag over het wel en wee van een bijenvolk en geeft graag een ‘rondleiding’ door jullie eigen honingfabriek.

Welke bedrijven gingen je al voor?

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam. De volgende zaken gingen je al voor:

Rabobank ,Kop van Noord-Holland
Qblades, Schagen
Mondial uitzend, ’t Zand
Garagebedrijf A. De Boer, ‘t Zand
Florabasket, Arnhem
Beadism, Duiven
Firma J. TH. Kreuk BV, Callantsoog
Agrifirm, Julianadorp
Camping ‘t Noorder Sandt, julianadorp
Camping Ardoer, Sintmaartenszee
Transportbedrijf Rietvink, Julianadorp

Voor meer info bel Stef van den Berg op 06-23249319

Neem contact op